De mooie dingen in het leven gebeuren spontaan. Nina Ebbenhout(zang/piano) en Caroline Ouwendijk (zang /gitaar) zaten in dezelfde Amsterdamse tram op weg naar een talentenjacht waarvoor ze zich allebei hadden ingeschreven. Omdat niet iedereen in de tram een instrument bij zich heeft, spraken ze elkaar aan. Inderdaad, allebei op weg naar. Vonder & Bloom was geboren.

Voor boekingen mail naar info@vonderandbloom.com

ALBUMS

VONDER & BLOOM


In April 2010 komt hun debuutalbum Simple Peace Of Mind uit. Mooie ingetogen liedjes: romantisch maar met beide benen op de grond, puur maar niet onschuldig. Recht uit het hart en er ook recht weer in. Het nummer ‘Do Much Better’ van dit album wordt vanaf mid 2011 gebruikt voor een nationale tv-commercial campagne van Rivella met in de hoofdrol Chantal Janzen.

Mede dankzij een spectaculaire AROUND THE WORLD IN 80 DAYS tour op Schiphol, een beach tour en een Coffee Company tour zijn er van het debuutalbum inmiddels meer dan 13.000 exemplaren verkocht.

Het tweede album van VONDER & BLOOM, getiteld Shouldn’t Say This, is in november 2012 gereleased en kwam binnen in de album top 100 op nummer 20. 4 liedjes van deze plaat zijn gebruikt voor de Nederlandse speelfilm 'de Marathon'. Ook wordt de muziek van het duo regelmatig gebruikt voor binnenlandse en buitenlandse tv series zoals de populaire Duitse soap 'Alles was Zählt'.

Van 2012 - 2014 speelden VONDER & BLOOM tijdens hun theater tour de ‘Tiny Little Theatre Tour’ in uitverkochte zalen. En in de zomer van 2013 hield VONDER & BLOOM een unieke DAGWACHT tour bij het RijksMuseum.

Het meest recente album Follow You Back Home is eind 2014 verschenen.
Hiervoor heeft het duo in paar maanden in New York gewoond. Ze werkten samen met Angus & Julia Stone producer Kieran Kelly. Ook een aantal vaste muzikanten van het succesvolle Australische duo Angus & Julia Stone hebben bijgedragen aan het album.

In 2015/2016 tourden zij door het land met de succesvolle Follow you Back Home theater tour. Wederom kwam het album in de top 100 binnen op nummer 32 en kreeg het ook veel goede recensies in kranten en tijdschriften zoals o.a. in de Telegraaf, ELLE, LINDA.
Ze speelden live bij Radio 1,2,3 en op nationale TV bij Jinek, Omroep Max. Ook zaten zij in 2017 met hun muziek onder de documentaire van Heleen van Royen ‘Het doet zo zeer’ en onder verschillende tv programma’s zoals All you need is love, Memories, Ik neem je mee. Momenteel zijn Vonder & Bloom aan het schrijven voor een nieuw album.

IN DE MEDIA

OP INSTAGRAM

Voor boekingen mail naar info@vonderandbloom.com